Konnichiwa! 

Det är japanska och betyder Hej eller Goddag. 

Vi tog katteriets stamnamn S*Konnichiwas efter två månaders vistelse i Japan. Är registrerade uppfödare i SVERAK sedan 2004. 

Vi är en familj på tre personer som bor i Västerås, jag Lena, min make och vår dotter. Vi bor i en villa tillsammans med våra katter. Vi är måna om och spenderar mycket tid med våra våra fyrbenta familjemedlemmar. Självklart är socialt umgänge ett viktigt fokus när vi har kattungar och vi är måna om att få fram härliga personligheter! 

Vi har genom åren haft ett flertal katter. Vår första katt, S*Okeechobee's Ulrica, kom till oss 2001 och gav oss vår första kull året efter. 

2003 välkomnade vi S*Vildfagres Barbie born Sweet ("Chelsea" till vänster i bilden ovan) och S*Milleniums Royal King of hearts (andra katten från höger). Tillsammans fick de vår andra kull som fick namn efter japanska platser. Dottern Shibuya (till höger om Chelsea ovan) stannade i katteriet och hon fick vår tredje kull, våra "ädelstenar".  Sonen Ametist (i mitten) stannade kvar hos oss och i många år var de tre generationerna våra familjemedlemmar.

Jag är en glad hobbyfotograf som gärna tar fram kameran. Just kattungar är ju extra tilldragande för en kameralins och man kan nog påstå att våra katter är ganska väldokumenterade. Som kuriosa kan nämnas att S*Konnichiwas Ametist blev omslagspojke i Skogkattslingans tidning "Skogisen" när den för första gången kom ut i färgtryck 2007!

När vi sökte en ny katt var förhoppningen och avsikten att än en gång få föda upp en kull. S*Räserråttans Molly (längst till höger) kom till oss 2015. Hon har både utseende och flertalet personliga kvaliteer som tilltalar oss! I november 2017 blev hon stolt mor till "gladiatorkullen" och dottern Troja stannade i familjen.

Är du nyfiken på rasen Norsk skogkatt, ta då gärna en titt på raspresentationen på Skogkattslingan, länk nedan.